fbpx

Përleshje fizike për vota në një komunë

  29 Oct 2017

Kryetari i degës së një partie në Kavadarci ka sulmuar fizikisht aktivistin e një partie tjetër.

Në zënkë nuk ka qenë ai i vetëm, por është përkrahur edhe nga kolegët e tij të së njejtës parti. Sipas Kurir një grup i një partie në krye me kryetarin e degës, kanë sulmuar aktivistë dhe vëzhgues të një partie tjetër në vend votim. Sipas të dhënave janë sulmuar disa persona.

MPB po bën hulumtim për zbardhen e këtij rasti.

Për shkak të heshtjes zgjedhore, InfoShqip pas orës 19 do ta bëjë publik emrin e partive dhe identitetet e personave të përfshirë në këtë incident.