fbpx

Përgjimi që zbulon bisedën e çuditshme në mes të Milosevicit dhe djalit të tij: Ti je budalla dhe gomar!

  27 Nov 2017

...

Në televizionin B92 është emetuar një emision ku kanë mundur të dëgjohej se si kanë qenë bisedat në mes Miloshevicit dhe djalit të tij Markut.


Në pyetje është dramatizimi në të cilin aktorët lexojnë transkripte të bisedave mes anëtarëve të familjes së Miloshevicit.

Fillimisht bisedojnë për temperaturën e ujit në pishinën e Markos dhe për ngrohjen tokësore, ku më vonë është hapur edhe tema e operacioneve plastike, ku i ri i familjes Miloshevic ka dashur me çdo kusht ti bëj, transmeton gazetametro.net

Mirëpo për Slobodanin kjo nuk ka qenë aspak e pëlqyeshme dhe se me shumë mënyra ka tentuar ta largoj nga ky vendim, ndërsa në një moment e ka quajtur edhe gomarë./gazetametro.net