fbpx

Përfundon numërimi i votave me postë edhe në Prizren ,Befasi!

  26 Nov 2017

 

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve sapo ka përfunduar numërimi i votave – vetëm me postë, për komunën e Prizrenit.

Nga 45 vota sa kanë qenë të dërguara me postë, Lëvizja Vetëvendosje ka marrë 44 vota, kurse Shaqir Totaj i PDK-së, asnjë dhe një fletëvotim ka munguar.

Pas numërimit të votave me postë, ka filluar edhe numërimi i votave të personave me nevoja të veçanta dhe më pas do të numërohen ato me kusht.