fbpx

Për cilin deputet erdhi sot në Kosovë Iva Aliko?

  09 Nov 2017

A ju kujtohet Iva Aliko? Biondja nga Tirana u bë shumë e famshme për shkak të historisë me një deputet nga Kosova, emrin e të cilit nuk e zbuloj asnjëherë.

Iva, e foli e përfoli aq shumë këtë temë, saqë u aktualizua jashtë mase dhe nga një person anonim u shndërruar në një figurë të famshme.

Por, ka kohë që ajo ishte zhdukur dhe nuk bëhej e gjallë.

Siç kuptojmë, Iva sot ka zbarkuar në Kosovë, në Prishtinë, madje është zbukuruar në një nga sallonet më të njohura të kryeqytetit.

Takim me deputetin, apo?