fbpx

PDK mos u ngutuni të festoni, rezultat befasues vjen nga Ferizaji

  19 Nov 2017

Sikurse në shumicën e komunave të vendit, edhe në Prishtinë është mbajtur sot balotazhi. Në garë për Ferizajn, ishin Agim Aliu nga PDK dhe Muharrem Sfarqa nga LDK, raporton Gazeta NewBorn.

E pas mbylljes së vendvotimeve në gjitha qëndrat e votimit ka dalur Exit Polli i cili ka sjellur rezultatet e para për fituesit në 11 komuna të vendit përfshirë edhe Ferizajn.

Sipas Exit Pollit të Klan Kosovës, Ferizjn e fiton Agim Aliu i PDK-së, raporton Gazeta NewBorn.

Agim Aliu, PDK –

Muharrem Sfarqa, LDK –

Mirepo sipas informatave qe posedojn mediat ne Ferizaj mund te ndodh debalki qe Sfarqa te vazhdoje qeverisjen edhe 4 vite