fbpx

PDK-ja mund të frymoj lirshëm! Barazohen votat në Prizren! Ja kush e thotë

  22 Nov 2017

200 vota iu shtuan gabimisht Vetëvendosjes në Prizren, rezultati del tani i barabartë”

Rezultati në favor të Mytaher Haskukës në Prizren lehtësisht mund të përmbyset pas rinumërimit të kutive. Kujtim Gashi në emisionin “Rubikon” të KTV-së ka pretenduar se Partisë Demokratike të Kosovës gabimisht i janë marrë 200 vota dhe i janë shtuar Vetëvendosjes.

Rezultati në favor të Mytaher Haskukës në Prizren lehtësisht mund të përmbyset pas rinumërimit të kutive. Kujtim Gashi në emisionin “Rubikon” të KTV-së ka pretenduar se Partisë Demokratike të Kosovës gabimisht i janë marrë 200 vota dhe i janë shtuar Vetëvendosjes.

“Në një qendër të votimit është bërë gabim në formularë, me apo pa dashjen e komisionarëve dhe janë shtuar votat për kandidatin e Vetëvendosjes. Që i bie, kur ne i shtojmë edhe këtë pjesë të votave që janë vendosur për kandidatin e Vetëvendosjes, jemi shumë barabartë me vota në balotazhin që është mbajtur në Prizren”, ka thënë Gashi.
PDK po ashtu pretendon se në Prizren kanë votuar qytetarë nga komunat e tjera.

“Kanë ardhur qytetarë nga komunat e tjera dhe kanë votuar. I kemi dërguar në KQZ dhe e dimë qysh i kemi verifikuar, nëse dëshiron, ta them edhe me emër kush ka votuar”, ka thënë Gashi duke iu drejtuar deputetes së LVV-së, Donika Kadaj – Bujupit.