fbpx

PDK e humb betejën me të madhe në këto zgjedhje

  22 Oct 2017

PDK e humb betejën me të madhe në këto zgjedhje

Partia Demokratike e Kosovës ka shënuar rezultatin më të keq ndonjëherë në Prishtinë njofton Gazeta Blic.

Sipas rezultateve të Exit Polllit, PDK ka pesur keq.

Prishtina do të shkoj në balotazh, kandidatet do të jenë Shpend Ahmetin dhe Arban Abrashin.