fbpx

Paralajmëron Tomë Gashi: Nesër vendim i rëndësishëm

  16 Nov 2017

Tomë Gashi, avokat mbrojtës i deputetit të Vetëvendosjes, Frashër Krasniqi për sulmin ndaj Kuvendit të Republikës, ka thënë se nesër pritet të merret vendimi për klientin e tij dhe aktivistët e tjerë.

“Nesër,me 17 nëntor, ne ora13 në Gjykatën Themelore ne Prishtine, shpallet Aktgjykimi ne rastin e aktivisteve te VETEVENDOSJES! per rastin e montuar te kinese sulmit te nderteses se Kuvendit te Kosoves ne gusht te 2016,

oNeser vertetohet se a do te ket drejtesi apo politik  ne Gjykate, ejani shifeni live…”, ka shkruar ai.