fbpx

Pamjet e vitit 1992 të një jashtëtokësori në Zvicër, bëhen publike (Video)

  08 Nov 2017

Janë gjetur disa pamje shqetësuese në një skedar të një serveri një uebsajti sekret i emërtuar si “dark web”.  

Dosja përmbante një video pa referenca të tjera përveç “EBE 1992, Eiger”, raporton “Discloser”, transmeton Periskopi.

Duket si një video e marrë nga fotografitë e mbetura.

https://youtu.be/b2-J1Z_mtrY

Fotot duket se portretizojnë zbulimin e një alieni në një mjedis shumë të ftohtë (Eiger, Zvicër).

Duket se dikush e bëri këtë video nën presion dhe në rrethana klandestine.

A mund të jetë ky një zbulim i madh që nuk u bë publike më parë?