fbpx

‘Oktapodi’ zgjedh fituesin e Prishtinës (Video)

  21 Oct 2017

E pabesueshme, po një kafshë po parashikon se Abrashi do të jetë në krye të Prishtinës pas zgjedhjeve të 22 Tetorit.

Bëhet fjalë për një lepur i cili i ndodhur mes dy zgjedhjes të cilat janë Shpend Ahmeti dhe Arban Abrashi, ka zgjedhur të dytin për ta parashikuar si fitues të zgjedhjeve të 22 Tetorit.

Videon mund ta ndiqni në vijim :

https://youtu.be/6IgrdvSCZOY