fbpx
Nxënësi flen në klasë, ja si e zgjon mësuesi

Nxënësi flen në klasë, ja si e zgjon mësuesi

  12 Mar 2019

Shokët tentuan ta zgjojnë nga gjumi, por tentimi i tyre dështoi.Asnjë mësimdhënësi nuk i pëlqen që nxënësit e tij të flejnë në klasë, por as edhe këtij mësuesi që vendosi ta zgjodhe nxënësin me një mënyrë të pabesueshme. Shokët tentuan ta zgjojnë nga gjumi, por tentimi i tyre dështoi, transmeton Botapress.info

Profesori mori fikësen e zjarrit dhe e zgjoi nxënësin nga gjumi. Shikojeni videon:

blob:https://www.dailymotion.com/79973c14-b9e3-47df-a68c-0ca11611c9b1