fbpx

Nuk është Patrisi, Tuna shfaqet e lumtur në krahët e këtij mashkulli (Video)

  19 Dec 2017

 

Tuna këto kohëve të fundit është në shënjestër dhe flitet shumë për jetën e saj dhe raporti me Patrisin, shkruan Kosovarja.

Edhe pse ata dolën me një imazh familjar për të ju kundër përgjigjur të gjitha atyre aludimeve se në mes tyre diçka nuk po funksionin. U fol se Tuna nuk e ndjek Patrisin në Instagram, Më pas erdhi edhe seti fotografik nën atmosferën e festave të fundit vitit, por mungonte portreti familjar, Patrisi nuk ishte askund.

Tuna u përfol se po vije edhe me të reja rreth muzikës por jo si duket edhe ky vite do përmbyllet kështu. Këngëtarja nuk është parë se ka marrë pjesë as edhe në organizimet e festive.

Flitet e përflitet në çdo formë, por Tuna rri e qete karshi të gjitha këtyre supozimeve rreth saj. Para pak çasteve ajo shfaqet me një video përkrahë këtij mashkulli, e ky është grimeri Arbër Bytyqi.

Tuna shfaqet e lumtur, apo kjo është forma për kundërpërgjigje e këngëtares në raport me gjithçka rreth saj.