fbpx

Nuk është një meteor – Një objekt i madh i afrohet atmosferës së Tokës (Video)

  05 Dec 2017

Njerëzit përmes kanalit të YouTubes “BPEarthWatch” kanë zbuluar se një objekt i madh që nuk është një meteor ka hyrë në atmosferën e Tokës më 2 dhjetor.

“BPEarthWatch” monitoron të dhënat radare të meteoreve që janë në hyrje dhe pastaj jep fakte për të. Në video, operatori i kanalit shpjegon se kur objektet ose meteorët godasin atmosferën e sipërme të Tokës.Sistemi pastaj heq një sinjal nga jonosfera e Tokës dhe mund të identifikojë rrugën e jonizimit të një objekti që është në hyrje dhe kjo pastaj mund të konvertohet në të dhëna që janë të prekshme.

“BPEarthWatch” ka thënë se sinjali që kanë marrë më 2 dhjetor nuk e ka “Sporadic E”, i cili është një sinjal i rremë që gjendet vetëm në muajt e verës, raporton “Disclose.tv”, transmeton Periskopi.Ata thanë se ajo që shihej ishte diçka shumë e ndryshme dhe ishte shumë e madhe ku kishte ardhur shumë ngadalë. Operatori i kanalit tha se ishte diçka që nuk do të klasifikohej si normale dhe nuk ishin të sigurt se çfarë ishte.Ka pasur disa nga komentuesit që thonë se ky objekt i ngjan një UFO.

Videoja më poshtë ju lejon të dëgjoni se çfarë tingëllon radha e radarit, një zhurmë frekuence që vazhdon për disa kohë. Grafiku tregon frekuencën e tingullit, duke lundruar lart e poshtë.Një tjetër video tregon zërin rreth 30 minuta më vonë nga videoja e mëparshme. Ato vazhdojnë të shpjegojnë se tingujt dhe grafikët në këtë video konsiderohen normale dhe janë meteorë ose objekte në atmosferën e sipërme të Tokës dhe tregohen si një gjurmë jonizuese.

https://youtu.be/qQkpiBBZGW0