fbpx
Nuk e keni parë në emisione televizive, por ky është Frashëri, vëllau i Ramushit dhe Dautit

Nuk e keni parë në emisione televizive, por ky është Frashëri, vëllau i Ramushit dhe Dautit

  14 Sep 2019

Frashër Haradinaj është vëllai i Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj. Vetoni, është pika e dobët e Ramushit dhe Dautit.

Ndryshe nga dy vëllezërit më të mëdhenj, Frashëri është më i tërhequr dhe ende i pa inkuadruar drejtpërdrejtë në politikë, shkruan Gazeta NewBorn.

Ai është i martuar me Vesën dhe ka tre fëmijë, dy vajza dhe një djal/Gazeta NewBorn/