fbpx

NUK E DINIT, POR KY ËSHTË DJALI I ÇUN LAJÇIT, VËLLAU I BUBULINËS

  08 Dec 2017

Me rastin e vdekjes së bijës së tij, lajm ky i cili vërtetë e tronditi shumë aktorin famëlartë dhe gjithë opinionin.

Dhe vërtetë se s’kishte si të ishte ndryshe me që Çun Lajçin e duan të gjithë, edhe jashtë vendit.

Por, me rastin e vdekjes së Bubulinës, mes lajmeve të ndryshme thuhej se ishte vajza e vetme e Çunit.

 

Por për jetën e tij familjare gjithmonë është folur shumë pak, kjo sepse fama e tij nuk ishte e bazuar në skandale dhe ajo çka u interesonte dashamirësve të tij ishte arti i cili i buronte nga shpirti.

Çuni ka edhe një djalë, të quajtur Leart, të cilin opinioni nuk e njeh shumë, aq sa ishte e njohur Bubulina e cila po ashtu kishte ndjekur hapat e prindërve në rrugën e artit.

Në fotografinë në vazhdim shihet gjithë familja, edhe Bubulina e ndjerë