fbpx

Nuk do ta besoni sa është plakur “Lukasi” (Foto)

  28 Dec 2017

Emri i tij i vërtet është Murillo Benicio.

Megjithatë, të gjithë ju e njihmi me rolin e “Lukasit” nga serili i famshëm “Kloni”.

Ky serial i cili u shfaq shumë vite më parë, arriti të bëhet një ndër serialet më të shikuara në vend.

I tillë ishte edhe Lukasi i cili rrëmbeu zemrat e shumë fansave me rolin e tij.Por, ka shumë vjet që ky serial është shfaqur dhe që nga ajo kohë, aktorët kanë ndryshuar shumë në pamjen e tyre.

Lukasi tani normalisht duket më i moshuar.Kujtojmë se Lukasi është i martuar me aktoren Débora Falabella e cila luante rolin e vajzës së tij në serialin “Kloni”.