fbpx

NJË SHTETAS I SERBISË RRAH KOSOVARIN TE KONVIKTET NË PRISHTINË

  07 Nov 2017

NJË SHTETAS I SERBISË RRAH KOSOVARIN TE KONVIKTET NË PRISHTINË

Një shtetas i Serbisë ka rrahur një shqiptar pas një mosmarrëveshje për komunikacion në qendër të Prishtinës.

“Sot rreth orës 09:00, në rrugën Agim Ramadani, afër udhëkryqit te konviktet, ka pasur një mosmarrëveshje komunikacioni mes një serbi dhe një shqiptari, që ka përfunduar me rrahjen e këtij të dytit nga shtetasi serb”, njofton Policia e Kosovës.

Policia ka dërguar në mbajtje shtetasin serbe, ndërsa viktima ka marrë lëndime trupore.