fbpx

Një fans e quajti ‘lopë’, ky është reagimi i Bleona Qeretit

  24 Nov 2017

E kanë sharë.
Publikimi nga ana e këngëtares Bleona Qereti të procesit të ngrirjes së vezëve shkaktoi shumë zhurmë dhe përgjithësisht ofendime nga fansat.

Ndërkohë fansat akoma vazhdojnë duke e komentuar këtë video dhe duket se Bleona nuk ka ndërmend më të tolerojë.

Një komentues i shkruan: “Kështu ja u bëni
m edhe lopëve me gjilpëra ngaqë ishin shumë busy me reklamat dhe aktivitetet ditore, prapë viç dilte”.

Këngëtarja nuk ia ka kursyer përgjigjen duke i shkruar: “Mirë lopëve o vëlla, po sat ëme çfarë gjilpëre i bënë që ke dal kaq k**?”