fbpx

Ngjarje e rëndë dhe e turpshme sapo ndodhi në Deçan

  14 Dec 2017

Deçan: Nëna rrahë fëmijët, njoftohet policia e Kosovës

R. S. i moshës 5 vjeçare dhe R. S. e moshës 6 vjeçare, nga fshati Pozhar i Deçanit (vëlla e motër), kanë kërkuar ndihmën mjekësore ngsde ishin rrahur nga nëna e tyre, shkruan Botapress.

Jo zyrtarisht, bëhet e ditur se fëmijët e rrahur nga nëna e tyre, kishin dhimbje koke, gjë që kishin marrë edhe trajtimin e duhur mjekësor. Gjithnjë sipas burimeve jo zyrtare, për rastin e ndodhur janë njoftuar edhe zyrtarët policor Stacionit të Deçanit