fbpx

Nga sot do të ketë reduktime të mëdha, këto vende do të mbesin në terr

  15 Nov 2017

KEDS-i, të martën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve të energjisë elektrike për rajonet e Kosovës për disa nga ditët e ardhshme.

Orari i plotë:
Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 16.11.2017 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime sipas projektit në Dobratin. Ngritja e shtyllave si dhe demontimi i rrjetit të vjetër.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vasilevë (Kodi: 1602106) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva dhe Ferma e Lopëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.

2.

Më 16.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.24 Blloku 3 (Kodi: 12000017) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Albi Commerce, Albi Commerce 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.

3.

Më 16.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.26 Fabrika e Tjegullave (Kodi: 12000018) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Objekti Ramiz Sadiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.

4.

Më 16.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.27 IMN Kosova (Kodi: 12000019) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Tjegullorja

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.

5.

Më 16.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.28 Sigurimi (Kodi: 12000020) prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Gjyqi 1, Gjyqi 2, Gjyqi 3 dhe Sigurimi Social.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 16.11.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçka (Kodi: 40042002) prej orës 13:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllës 12/1000 në LP 10kV.

2.

Më 17.11.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 12:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fe-Rr.”G.Terbeshi”,Talinovci I Jerlive,Muhovci,Prelezi I Jerlive dhe I Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i NS 10/0.4kV.

3.

Më 15.11.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Voskopoja (Kodi: 40043001 ) prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimori,Bicaj (Biqevc), Palloshi (Biqevci), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsia (Malzezi), Vata, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e dy shtyllave të tensionit të mesëm.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2017 në NS 35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV QMI Zjarrfikësat (Kodi: 41047008) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Suhodolli, Radeva, Skullani, Lepia, Zjarrfikësat dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 16.11.2017 në NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragobili (Kodi: 82082006) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 si dhe nga ora 15:00 deri në ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 7 Gjakova.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2017 në NS 110/10 kV Gjakovë 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Damjani (një pjesë),Fshaj Kushavec, Muhadër,Pnish,Rogovë,Smaq,Ujzë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i bazave të TM dhe shqyrtimi i vajit të TR-it.

2.

Më 16.11.2017 në NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit në drejtim të Llozicës.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 15.11.2017 në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ferma (Kodi: 63000011) prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq dhe Dea.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e NS10/0.4kV Livoq i Epërm si pjesë e projektit Capex 2017 LOT5.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 15.11.2017 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hogosht, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të rrjetit me tension të lartë në Poliqkë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2017 në NS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kolonija e Vjetër (Kodi: 60024001) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolonija e Vjetër, Kolonija e Minatorëve, Tullari, Jasenoviku dhe Qeranoviku .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të rrjetit me tension të lartë.

2.

Më 16.11.2017 do të ndërprehet NS 10/0.4kV (63000022038)/Dalja 10kV Urbane/ NS 110/10 kV Gjilan 5 prej orës 09:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e Lartë dhe Gavrani 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit të tensionit të ulët.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.11.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushillë, Rezallë e Re, Likofc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i përçuesve në shtyllat e reja në fshatin Rezallë dhe Plluzhinë.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 16.11.2017 në NS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i një pjese të rrjetit në Vranishtë.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2017 në NS 110/35/10 kV Prizren 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ortakoll 1(Kodi: 30000002) prej orës 10:00 deri në ora 10:15 dhe nga ora 15:00 deri në ora 15:15

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lagjet: Ortakoll IV, Ortakoll IX, Ortakoll X dhe Ulqini i Ri.

Kurse nga ora 10:00 deri në ora 15:15 pa energji mbetet: Ortakoll 5.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në NS10/0.4 kV Ortakoll 5.