fbpx

NERVOZOHET XHAVIT HALITI ME ZAFIR BERISHËN, I THOTË FJALËT QË BERISHA ASPAK NUK I PRET

  25 Oct 2017

Nënkryetari i kuvendit të Kosovës Xhavit Haliti, i është drejtuar deputeti të Nismës Zafir Berishës, kështu duke i thënë se po e zgjat shumë fjalimin dhe askush nuk po e kupton se çfarë po thotë

“Mos e zgjat shumë, se askush nuk po të kupton se çka po flet”, i ka reaguar Haliti, Berishës.

Në këtë seanca pritet që të shqyrtohet projektligji për buxhetin për këtë vit ka filluar.

Seancën është duke e udhëhequr nënkryetari Xhavit Haliti pasi që kryetari Kadri Veseli është në takim me zëvendës ndihmës sekretarin amerikan i Shtetit për çështje evropiane dhe euro-aziatike, Hoyt Brian Yee.

Seanca ka filluar me deklarimet jashtë rendit të ditës.