fbpx

Nëntë frizura vjeshte: Për femrat të cilat dëshirojnë të bëjnë diçka të re për dukjen e tyre (Foto)

  19 Nov 2017

Nëntë frizura vjeshte: Për femrat të cilat dëshirojnë të bëjnë diçka të re për dukjen e tyre (Foto)

Ndërrimi i frizurës i pëlqen secilës femër – e bën që të ndihet më e bukur, më e kënaqur dhe me më shumë vetëbesim.

Nuk është sekret që femrat i kushtojnë shumë kujdes flokëve dhe flokët u janë ndër atutë më kryesore të joshjes.

Në vazhdim po ju zbulojmë cilat frizura i ka veçuar sajti Bright Side si shembull i mirë i stilizimit të flokëve që do të bëjnë që secila femër të duket si damë e vërtetë,

1. Frizura pixie me xhufka anash

2. Bob i shkurtër

3. Bob i shkujdesur (i lehtë)

4. Bob i gjatë

5. Flokë me tallaze

6. Tallaze vintage

7. Gërshet i shprishur

8. Gërshet i shkurtër

9. Frizurë asimetrike