fbpx
Nasim Haradinaj trondit opinionin me këto fakte për Hashim Thaçin!

Nasim Haradinaj trondit opinionin me këto fakte për Hashim Thaçin!

  10 May 2019

Nasim Haradinaj ndër të tjera në emisionin “Kojshia show”, i pyetur nga moderatori Sadri Imeri ai ka folur dhe per personalitetin e Hashim Thaçit.

Shikoni çfarë tregon për të.

https://youtu.be/SWdya-KeHtY