fbpx

Mustafa: Kemi fituar ne 15 komuna

  22 Oct 2017

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovëxs (LDK), Isa Mustafa, ka theksuar se subjekti i tij ka dalë partia më e madhe në vend.

Në një konferencë për media, ai ka thënë se sipas rezultateve të brendshme që i kanë ata, kanë arritur që t’i ruajnë komunat të cilat i kanë drejtuar në mandatin e fundit.

“Sipas rezultateve të deritanishme ne i kemi fituar nëntë komuna, derisa presim fitore edhe në 15 komuna tjera. Këto rezultate e konfirmojnë rikthimin në vendin që e ka pasë si partia më e madhe në vend. Dëshiroj t’i falënderoj qytetarët për kryetarët tonë të komunave”, ka theksuar Mustafa.

“Jemi pa balotazh në Pejë, fitues në Istog, Gjilan, Podujevë, Ferizaj, Suharekë dhe në Fushë Kosovë. Poashtu jemi në garë në Prishtinë, Mitrovicë dhe në Prizren”, ka thënë Lumir Abdixhiku, deputet i LDK-së.