fbpx

Murat Jashari “1443 pyetje për Hashim Thaçin” : Trego pse u torturua edhe kufoma e Ali Ukës!!!?

  29 Oct 2017

 

Letra e shenjtë, publike

 

Murat Jashari

 

Për Hashim Thaçin dhe mediat e shkruara dhe elektronike në gjuhën shqipe.

 

 1. Zotëri Thaçi po fillojmë me një proverb popullore « Vra natën e qajë ditën » a është kështu?
 2. Në fillim të korrikut 1998 natën duar lidhur vrave Behajdin Allaqin dhe ditën më 30 tetor 1998 në Komunikatën Nr.61 të SHP të UÇK-së e shpallët dëshmor të kombit, me humbë gjurmë, a është kështu?
 3. Pra plotë 110 ditë mbase se e vrave, e publikuat Komunikatën, a është kështu?
 4. Dëshmorët varrosen me nderime ushtarake, a është kështu?
 5. Me skuadrën Truproja e Nderit, apo jo?
 6. Kush ishin luftëtarët e lirisë të asaj skuadre?
 7. Kush ishte Oficerë i asaj Skuadre ?
 8. Sa ushtar lirie e komandant morën pjesë në varrim?
 9. Të cilës Zonë dhe cilës Brigadë?
 10. Ku u varrosë Behajdin Allaqi?
 11. Pse nuk ftuat asnjë anëtar të familjes së Behajdin Allaqit në varrim?
 12. Mbas 14 vjetëve pse nuk i tregoni familjes së Behajdin Allaqit se ku e keni varrosur?
 13. Ke mundësi t’i tregojsh popullit se si ke ardhur në krye të Unionit Studentor?
 14. Si ka patur mundësi Xhavit Haliti dhe Azem Syla të jenë shumë të sigurt se ti Hashim Thaçi do të bëhesh kryetar ende pa ndodhur zgjedhjet mbrenda organizatës studentore?
 15. Kush i informoi?
 16. Ku është bazuar kjo siguri?
 17. Mos ka qenë e përgatitur edhe kjo nga shërbimi serb për t’i kontrolluar studentët?
 18. Para teje, a ishte Genc Kelmendi kryetar i unionit studentor?
 19. Genc Kelmendi a është shok me ty dhe Kadri Veselin i PDK-së?
 20. Genc Kelmendi a ishte dhe është shok dhe zëvendës i Ramë Marës i LDK-së?
 21. Ramë Maraj a ishte nga 1992 punëtori i SHIK-ut (në Shqipëri) dhe pas Rambujes shef i SHIK-ut të LDK-së?
 22. Genc Kelmendi (SHIK) a ishte numër dyshi i Sigurimit të Atdheut pas Ramë Marës (SHIK)?
 23. A tentuat ju SHIK-istat të bëni luftë civile? Jo krahu i luftës, jo Sigurimi i Atdheut!!!
 24. A tentuat ju SHIK-istat t’i prishni familjet shqiptare mes veti? Jo PDK-ja, jo LDK-ja!
 25. A tentuat ju SHIK-istat t’i ndani shqiptarët? Jo majtist, jo djathtist!
 26. Ju SHIK-istat ose UDB-ashët keni qenë gjithë herë bashkë, apo jo?
 27. Popullin a e keni bërë pikë e pesë?
 28. A mund të themi se UDB-a ose SHIK-u ka kontrolluar Unionin Studentor sikur LPK-ën, LKÇK-ën dhe LDK-ën?
 29. Në çdo vend të okupuar, a ekziston frika nga studentët?
 30. Studentët në momentet kritike iniciojnë ndryshimet apo jo?
 31. Të gjithë studentët të asaj kohe flasin me fakte që ke kandiduar me dhunë, a është kështu?
 32. A flasin të gjithë për një grusht shtet me paramilitarët e tu?
 33. Pas saj 1991, të emërojnë në kryesi të Universitetit si prorektorstudent?
 34. Kush të ndihmoj përsëri për atë post?
 35. Sikur sot shërbimi, SHIK-u a mundohet të kontrolloj Universitetet private dhe publike me emërime politike?

36.Në vitin 1991 nuk ishte SHIK-u por UDB-a që të mundësoj të bëhesh prorektorstudent, apo jo?

 1. Pas saj largohesh për në Austri dhe më vonë në Zvicër apo jo?
 2. Pse ke hyr në LPK ? Kush të urdhëroj të hyjsh në LPK?
 3. Te cili Këshill Popullor i LPK-së ke militua në Zvicër?
 4. Me banim ke qenë në Cyhri, por në Këshillin e Cyhrit ku kamë qenë unë kryetar nuk ke milituar, a është kështu?
 5. Cilit arkëtar ja ke dhënë kuaticionin (anëtarësinë) e aderimit në LPK?
 6. Aksionet e UÇK-së kishin filluar me një intensitet më të madhe nga 1995 apo jo?
 7. Ti si Hashim nuk ke marrë pjesë në asnjë aksion vet? Ose si organizator të ndonjë sulmit kundër serbëve?
 8. Ke mundësi të tregosh popullit se si është vrare furnizues edhe financuesi i UÇK-së Remzi Hoxha nga Lëvizja Frontit të Rezistencës në Shqipëri ne 21 tetor 1995 nga SHIK-u i Bashkim Gazidedes, Xhavit Halitit dhe Kadri Veselit?
 9. Ke mundësi të tregosh se si është eliminuar zëdhënësi i parë i UÇK-së Ali Uka në banesën tënde më 1997?
 10. Ku ke qen ti dhe Kadri Veseli kur është vrarë Ali Uka?
 11. Pse bash zëdhënësi i UÇK-së likuidohet?
 12. Kujt i ka penguar Ali Uka?
 13. A i ka penguar Serbisë zëdhënësi i parë i UÇK-së?
 14. Ti me SHIK-un e keni bërë këtë vrasje për interesat e Serbisë?
 15. Shërbimet në botë mundohen të shkatërrojnë kokat e organizatave që i pengojnë, a është kështu apo jo?
 16. Ali Uka, a ka qen në krye të UÇK-së!
 17. Remzi Hoxha, a ka qen në krye të UÇK-së!
 18. Kjo, a tregon se Ali Uka ka qen një pengesë për Serbinë?
 19. Çdo shërbim a mundohet fillimisht ta izoloj personin për ta shfuqizuar?
 20. Nëse nuk arrin, a mundohet të ja ndryshoj mendjen duke e përpunuar psikologjikisht,ose ta blej, ta korruptoj?
 21. Nëse nuk arrin, a mundohet ta eliminoj fizikisht?
 22. A je ti bashkë me SHIK-un vegël e Serbisë në këtë eliminim fizik të Ali Ukës?
 23. Aq ke patur urrejtje në zëdhënësin e UÇK-së, që ke torturuar kufomën tij! Ke prishë trupin e Ali Ukës!!!?
 24. Pse ke patur aq urrejte ndaj UÇK-së o Hashim???!!!
 25. Mund të na tregosh se si është vrarë Zahir Pajaziti i cili ishte ndër kryesoret e UÇK-së bashkë me Hakif Zejnullahun dhe Edmond Hoxhën më 31 janar 1997?
 26. Ndoshta mund të na tregon Azem Syla, Rexhep Selimin, ose SHIK-u me mire apo jo?
 27. Si janë vrarë ne kurth?
 28. Kush i lajmëroj organet e sigurisë serbe?
 29. Ti dhe Kadri Veseli morret Shefin Politik të UÇK-së krahun e djathtë të Ukshin Hotit apo jo?
 30. Pse e vratë Behadin Allaqin shefin politik të UÇK-së?
 31. Behadin Allaqi, a ishte kryetar i Lëvizjes së Frontit të Rezistencës së Kosovës?
 32. LFRK ishte Ukshin Hoti,Sokol Dobruna, Remzi Hoxha, Ali Uka, Avdyll Krasniqi (ati Gjeve Lladrovcit), Zahir Pajaziti, Behadin Allaqi dhe shume të tjerë…
 33. LFRK a ishte organizata e parë që dërgoj ushtarë në trajnim në Shqipëri?
 34. LFRK a ishte dega politike ilegale e UNIKOMBit të Ukshin Hotit?
 35. Behadin Allaqi a ishte krahu i djathte i Ukshin Hotit?
 36. Faktikisht, a fillon organizimi ushtarak nga Lëvizja e Frontit të Rezistencës në vitin 1991?
 37. Më pas, a i bashkangjiten LPK-ja dhe LKÇK-ja ?
 38. A kanë qenë komandantet e parë anëtar të LFRK ?
 39. Ti Hashim bashkë me Kadri Veselin keni vrarë me një plumb në krye Behadin Allaqin dhe e keni zhdukur kufomën e tij, apo jo?
 40. Pse ti me Kadri Veselin keni vrarë shefin politik të UÇK-së?
 41. Pse SHIK-u ka vrarë patriotet si Remzi Hoxhen, Ali Uken zëdhënësin e parë të UÇK-së, shefin politik të UÇK-së Behadin Allaqin?
 42. Ju SHIK-u keni bë propagandë se Remzi Hoxha është njeriu i Serbisë, pse?
 43. Ju SHIK-u keni bë propagande se anëtarët e familjes Jashari janë të Serbisë, pse?
 44. Ju SHIK-u keni bë propagandë se Adem Demaçi është i Serbisë, keni lëshuar disa dokumente në Kosovë për të faktuar kinse është spiun, pse?
 45. Ju SHIK-u keni krijuar propagandë kundër të gjithë patriotëve, pse?
 46. Pse ti me shokët e tu ke bërë propagandë denigruese për të gjitha familjet patriotike?
 47. Pse SHIK-u apo UDB ka organizuar kurthat ndaj patrioteve si për Zahirin?
 48. Deri ne mars/prill të 1998 ke qëndruar në Zvicër mos gabo?
 49. Mbas ofensivës të Rahovecit ku ke qëndruar në Kosovë?
 50. A është e vërtet se ke qëndruar në Prishtinë?
 51. Ushtarët e UÇK-së kanë luftuar, por ti si Shef i shumë kërkuar nga Serbia (pa i bë asnjë dem) ku je strehuar?
 52. Ke qen në një vend shumë të sigurt në Prishtinë!?
 53. Te kush ke qenë?
 54. Ke mundësi t’i tregojshë popullit!?
 55. A e dini o popull !!!!? Ku ka qenë ky alamet Drejtor i Drejtorisë Politike i UÇK-së!!?
 56. Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit!!!
 57. A është kështu mor adalet superkomandant??
 58. Faik Morina ishte i vëllazëruar me Arkanin dhe bile dilte në televizion bashke me te, Zotëri Thaçi?
 59. Ti, te jarani, te vllau i Arkanit ke pasur konak.
 60. Shef i UÇK-së dhe i SHIK-ut Hashim Thaçi, Kadri Veseli ishin strehuar te vllau i ARKANit !!!?????
 61. Nëse nuk është e vërtet dil dhe demantoje këtë!!!!!
 62. Prej Prishtinës Hashim a ke dal në Maqedoni?
 63. Kush ta arranzhojke këtë kalim?
  1. Kush të percjellke deri në Maqedoni?
  1. A të kalojke Billal Ceka i Glloboçicës?
  1. Billal Ceka a ishte bashkëpunëtor i sërbëve?
  1. A ka fakte se ka dhunuar Billal Ceka në kufi gra shqiptare me serbë?
  1. A ka prova për një dhunim mbi një gru të martuar nga Gjakova bashke policët serb, apo jo?
  1. Do të thotë shefi i UÇK-së Hashim Thaçi qëndron sigurt tek vëllau i Arkanit, dhe kalon kufijtë me paramilitarët e Serbisë pa asnjë problem?
  1. Çka i thojnë kësaj pune?
  1. Ti Hashim Thaçi gjitha lidhjet, gjitha punët tua të orientojnë nga Serbia!
  1. Në luftë, nuk ke luftuar z. Thaçi!?
  1. Në financë, nuk ke financuar UÇK-në!?
  1. Në organizime, nuk ke organizuar asgjë në Zvicër!?
  2. Do të thotë s’ke vepruar as në Kosovë dhe as në Zvicër, apo jo?
  1. Si të takoj vendi të Drejtorit Politik të UÇK-së pa bo gjë!???
  1. Mos të takojë posti sepse ke bërë diçka tjetër?
  1. Mos të takojë posti sepse ke vrarë shefat e UÇK-së?
  1. Mos të takojë posti sepse ke vjedhur me shokët e tu fondin «Vendlindja Thërret»?
  1. Mos të takojë posti sepse e bllokove armatimin e UÇK-së në Shqipëri?
  1. Mos të takojë posti sepse e sabotove UÇK-në me armë dhe financa?
  1. Njeriu që likuidon shefat e UÇK-së.
  1. Njeriu që vjedhë paret e Ushtrisë në kohë lufte.
  1. Njeriu që rri te armiku sh`lirë në kohë lufte.
  1. Njeriu që bllokon armatimin për të dëmtuar UÇK-në në kohë lufte.
  1. Çka i thojnë atij njeriut???
  1. A i thonë tradhtar atij njeriut?
  1. A i ke bë të gjitha këto punë për interes të Serbisë?
  1. Ti a je tradhtar apo spiun apo agjent? Çka je?
  1. Me rrena, gënjeshtrat e tua ndaj popullit kam bë. Mut ke bë! Tradhti ke bë! Populli nuk te njeh. Por unë do t’i tregojë popullit se kush je.
  1. Ata që nuk të njohin mendojnë se ke vepruar diçka, por jo aktivistët e vjetër! Të gjithë aktivistët e dinë se nuk ke vepruar asgjë!
  1. Nuk ke marrë pjesë në asnjë aksion guerilë, a është e vërtetë?
  1. Kundërshtom nëse nuk janë të sakta pohimet e mija.
  1. Vetë ke deklaruar në gazeta se nuk ke vrare asnjë serb sepse nuk ke luftuar asnjë herë, a është kështu?
  1. Ke mundësi ti tregosh edhe njëherë popullit, sesi dhe kush të emëroi «Drejtor të UÇK-së» pa luftuar hiq?
  1. Aktivitete ushtarake nuk ke patur?
  1. Aktivitete tua në LPK kanë qenë shumë të vogla për mos të them hiq!
  1. Nuk je dalluar për punë të mëdha, apo jo?
  1. Nuk je dalluar për trimëri të veçantë në Zvicër (se për në luftë mos të flasim), apo jo?
  1. Nuk je dalluar për një kontribut financiar të jashtëzakonshëm, apo jo?
  1. Nuk je dalluar për një shkollë të madhe ose mençuri të jashtëzakonshëm ?
  1. Do të thotë nuk ke kontribuar me para, nuk ke kontribuar me gjak, nuk ke kontribuar me mendje dhe u bere SHEF i UÇK-së apo jo?
  1. Si ka mundësi?
  1. Ke mundësi t`ia shpjegosh popullit këtë punë?
  1. Si ka mundësi një djalë i ri si ti, pa asnjë rezultat, pa asnjë punë të kryer në UÇK të bëhet shef i UÇK-së? Dhe madje ti komandojë ata djemtë që luftonin dhe që rrezikonin jetët e tyre.
  1. A të duket kjo anomali?
  1. Si ka mundësi një person si ti që s’ka vepruar hiq në Zvicër të merrë vendime në emër të atyre që luftojshin në terren në Kosovë?
  1. Si ka mundësi të jesh shef i UÇK-së para Ukshin Hotit, Zahir Pajazitit, Adem Jasharit, Behadin Allaqit, Fehmi Lladrovcit, Sokol Dobrunes, Adem Demaçit etj… ?
  1. Si është e mundur një djalë i ri të bëhet shef për një kohë rekord pa punuar fare në ato organizata? Të avancohet në kryesi të organizatës studentore, të universitetit, të LPK-së dhe të UÇK-së?
  1. Të gjithë aktivistët që e njohin Z. Hashim Thaçin e dinë se nuk ke kurrfarë trimnie, nuk ke kurrfarë mençurie, por të gjithë e dinë se je dinak apo jo?
  1. Dinakëria, a është virtyti ose me mirë të them kualiteti i tradhtarëve?
  1. Dinakë si gjyshi i ytë Sinan Idrizi (Thaçi) oficer i OZNA-s, e i KOS-it që në kohën e vetë Drenicën e kishte sjellë në gishtë, nipi i tij Hashim Haxhi Thaçi po e sjellë krejt Kosovën në gisht me ndihmën e BIA-s e shërbimeve të shteteve të bashkësisë europjane mike të Serbisë, a është kështu?
  1. Nëse shkojmë me këtë logjik, kur janë vrarë aktivistët e parë dhe shefat e UÇK-së ti ke qenë i përzier në gjitha ato ngjarje?
  1. Pa u vrarë ata njerëz, ti nuk ishe bë kur shef politik i UÇK-së!?
  1. Kush ka patur interes të vriten krijuesit e UÇK-së !!? Dihet Serbia apo jo?
  1. Si është e mundur që ti edhe Serbia keni patur të njëjtat interesa?
  1. Ti dhe Serbia jeni përqendruar në vrasjen e krijuesve të UÇK-së apo jo?
  1. A ka patur interes Serbia të infiltroj në UÇK njerëz për ta kontrolluar?
  1. Do të thotë dikush apo një shërbim sekret t’i ka hapur rrugët për të ardhur në krye të organizatave të ndryshme apo jo!?
  1. Cili oficer i shërbimit të emëroi si drejtor politik i UÇK-së?
  1. Pa u vra Adem dhe Hamez Jashari a të kish ardhë rendi me u bo shef i UÇK-së?
  1. Pa u vra Zahir Pajaziti, Fehmi Lladrovci, Behadin Allaqi, Ali Uka etj. a të kishte ardh rendi me u bë shef i UÇK-së?
  1. A e din populli, se Adem Jashari ty Hashim të ka përzën si qenin?
  1. Ti Hashim tradhtari me bandën tënde Kadri Vesel, Xhavit Halit, Azem Syla a e keni bllokuar edhe parat edhe armët Adem Jasharit?
  1. Dhe në tjetrën anë, a e keni mbush Drenicën me lloj lloj propagande kundër familjes Jashari?
  1. A përputhet me librin e shkruar nga Nafi Çegranin një ish-punëtor të UDB-së për teknikat e shërbimit serbe?
  1. Ai shkruante se agjentët e UDB-s janë shitur si patriotë, dhe në anën tjetër kanë denoncuar si tradhtarë patriotët e vërtetë.
  1. Teknika tjetër, a ka qenë kur binte ne sy një person shume aktivë, dinamik UDB-a e ka rrethuar me njerëz të vetë ?
  1. Për një patriotë 15 spiun kanë gravituar rreth tij dhe ju kane paraqit si shok.
  1. Kur thonë 15 veta për një njeri që është spiun. Do të mbetet spiun pa qen.
  1. Populli do t’i besoj atyre 15 vetave e jo patriotit të vetmuar, të izoluar, të denigruar, të deformuar dhe te demoralizuar nga UDB-a.
  1. Ju SHIK-u e kishit rrethuar Adem Jasharin dhe e keni shkatërruar psiqikisht me propagandat e juaj.
  1. Kjo është metoda UDB-së dhe e SHIK-ut për t’i thyer shpirtërisht, për t’i zhgënjyer patriotët.
  1. Ashtu keni vepruar edhe me Behadin Allaqin?
  1. A keni thënë se është njeriu i Serbisë sepse si organizator është dënuar me pak se te tjerët, apo jo ?
  1. Ju vete kryesia e LPK-së i keni dhënë emrat e të gjithë aktivistëve, ju i keni pasur listat e anëtarëve!!!
  1. Arrestimi masive të 350 anëtareve në gusht1993, a është organizuar nga ju bashkarisht me serbët?
  1. Ju kryesia e LPK-së i keni dorëzuar listat serbëve ? Mundësi tjera nuk ka !?
  1. LPK-ja, a ka qen organizuar në celula treshe (3 veta për një celul)?
  1. Nëse një njeri arrestohet mund të flas vetëm për 2 veta, e jo më shumë !?

  177.Serbia a ka mundur të percjell me qindra veta ashtu !?

  1. Por ju kryesia e LPK-së, a i keni pasur të gjitha informacionet e nevojshme për ksto arrestime?
  1. Mbledhjen e jashtëzakonshëm në Zvicër anëtaret ju kane akuzuar juve kryesinë e LPK-së për këtë tragjedi apo jo?
  1. Ju jeni përgjegjës se është zënë një kompjuter në Kosovë me emrat të aktivistëve te Lëvizjes a është kështu?
  1. Xhavit Haliti dhe të tjetër e humbën ftyrën, u bën tokë a është kështu?
  1. Ne terren në Kosovë tradhtinë e juaj ja hedhet Behadin Allaqit?
  1. Ju SHIK-u keni akuzuar si njerëz të Serbisë: Remzi Hoxhen, Jasharët, Behadin Allaqin, Haradinajt dhe më vonë Adem Demaçin etj,etj…?
  1. Ti dhe SHIK-u keni lëshuar disa letra, disa fotografi në Kosovë për të diskredituar Adem Demaçin dhe patriota të tjerë apo jo ?
  1. Specialiteti juaj është patriotët t’i paraqiteni si spiun dhe spiunët e juaj të Serbisë t’i paraqitni si patriota te shqiptarëve?
  1. Ty Hashim SHIK-u (UDB-a) ta ka ndërtuar një reputacion, një famë të rrejshëm për të të ngritur si patriotë të shqiptarëve, kinse ke luftuar etj, etj… Por faktikisht, je patriotë por i Serbisë e jo të shqiptarëve!!!

  – POLITIKE

  1. Tash të flasim politikisht, Serbia deri në 1996 nuk ishte e interesuar të merrej me çështjen e Kosovës apo jo?
  1. Deri në 1995, Serbia a kishte 2 fronte në Kroaci dhe ne Bosnje?
  1. Qëllimi i Serbisë a ishte të mbahet qetësia në Kosovë deri pas Dejtonit?
  1. Ju si njerëz të shërbimeve serbe keni patur urdhër të përcillni situatën sidomos në organizatat patriotike shqiptare si LPK, LFR, LKÇK?
  1. Serbisë nuk i interesonte të hapet një front tjetër në Jug me Kosovën pas atyreve të Kroacisë dhe të Bosnjës, apo jo?
  1. Serbia, a do të kishte shumë vështirësi të menaxhoj 3 fronte?
  1. A është deshtë rehati në Kosovë për hesapet e Serbisë?
  1. Kush e organizonte atë rehati në Kosovë?
  1. Për ta mbajtur qetësinë, Serbia a përdori Rugovën me LDK për ta kontrolluar terrenin?
  1. Pas Dejtonit, ndërkombëtarët a kushtëzuan heqjen e embargos Serbisë me disa liri ndaj shqiptarëve?
  1. Për t’i mundësuar heqjen embargos Serbisë, Rugova a firmosi një marrëveshje me ndërmjetësim të organizatës San Egidio për arsim me Millosheviqin me 1 shtator 1996?
  1. Me këtë marrëveshje Serbia a tregoj vullnet të mirë para ndërkombëtarëve?
  1. A ishte një shërbim i kryer në favor të Serbisë?
   1. Për heqjen e embargos përveç nënshkrimit, Rugova a bënte lobimi për Serbinë !?
   1. Rugova çdo kund thoshte Serbia po vuan nga embargo, por Kosova po vuan edhe me shumë, a ishte kështu Z. Thaqi?
   1. Pas heqjes së embargos, Serbia a tërheqi ushtrinë nga Kroacia, nga Bosnja dhe i dërgoj në Kosovë?
   1. Serbia dërgoj ushtrinë, paramilitarët, policinë, refugjatë serb të Bosnjës, të Kroacisë në Kosovë, a është e vërtet ?
   1. A e mbushi Serbia Kosovën me forcat e veta ?
   1. Serbia, a e konsolidoj pozicionin e vet në Kosovë ?
   1. Serbia, a i përqendroj të gjitha shërbimet sekrete në Kosovë dhe Shqipëri?
   1. Serbia, a kishte arrit të krijoj SHIK-un me Bashkim Gazidedën, Mehmet Krajën, Xhavit Halitin, Ramë Maraj, Kadri Veseli, Ismet Kryeziun etj …apo jo ?
   1. Ismet Kryeziu ishte në LFRK, LKÇK, LPK, LDK por a ishte edhe këshilltar i Rugovës (kjo ndodh me agjentet e nivelit të lartë prezent në 2 -3 organizata LFRK dhe në LDK) ? shok i ngushtë i Xhavit Halitit.
   1. Ibrahim Rugova ishte shumë mirë i informuar nga Ismet Kryeziu se çka ndodhte me UÇK në Shqipëri !!!
   1. Kishte informacione nga zyra e LDK-se në Tiranë?
   1. Serbia kishte investuar në ardhjen e Berishës në pushtet me 60 milion marka sipas deklaratës së Millosheviqit në 1993?
   1. Pasi ishte përfunduar lufta me Bosnjën dhe Kroacinë në fund të vitit 1996 fillim te 1997, Serbia ishte e përgatitur për të luajtur lojën e vete, apo jo ?
   1. Serbia dhe Greqia, a kishin përgatitur luftën civile në Shqipëri Jug dhe Veri (Tosk/Geg)?
   1. Po të pyes ty ! Pasi je pjesë e shërbimit serb, ndoshta je në dijeni për këtë lojë ?
   1. Kemi shume elemente të provave që piramidat financiare ishin organizuar nga shërbimet serbe dhe greke, apo jo ?
   1. Sot dihet publikisht se Arkani ka ardhur disa herë në Shqipëri dhe është takuar me Bashkim Gazidedën për çështjen e piramidave, a është kështu Z. Hashim Thaqi ?
   1. Është e njëjta gjë për Apostolos Vavilis i shërbimit grek ?
   1. A ishte qëllimi i Serbisë lufta civile në Shqipëri për t’i pasur duart e lira për veprim në Kosovë ?
   1. Por fati ynë ishte intervenimi i shpejt i Italisë, e cila nuk kishte interes në një Shqipëri të destabilizuar e cila dërgonte vala refugjatësh përtej Adriatikut, apo jo ?
   1. Në këtë rast, a na shpëtoj Italia nga lufta civile?
   1. Shërbimi i Shqipërisë SHIK-u i krijuar nga Berisha, a kishte detyrë të siguroj Shqipërinë ?
   1. Misioni i një shërbimit si SHIK-u, a është të mbrohet shteti ?
   1. Misioni i një shërbimit si SHIK-u, a është te luftohet armiku i brendshëm dhe i jashtëm ?
   1. Pse dështoj SHIK-u i Berishës në ruajtjen e qetësisë në Shqipëri ?
   1. SHIK-u i Berishës faktikisht e organizoj shkatërrimin e Shqipërisë?
   1. Formuesit e SHIK-ut ishin antishqiptarë, a është kështu?
   1. SHIK-u i Shqipërisë organizoj piramidat në Shqipëri me shërbimet serbe dhe greke ?
   1. SHIK-u i Shqipërisë organizoj shkatërrimin e Shqipërisë dhe dhe deshi luftën civile ?
   1. SHIK-u i Xhavit Halitit,Bashkim Gazidedës, Kadri Veselit vranë patriotët në Shqipëri.
   1. Po ju tregoj unë, sepse SHIK-u ishte krijuar nga Serbia nga Stanishiqi (daja Damir Fazlliqit), Simatoviqi, Xhavit Haliti, am Maraj me UDB-ashët e tjerë ?
   1. Do të thotë shërbimi sekret i Shqipërisë ishte dhe është sot në duar të Serbisë dhe Greqisë apo jo ?
   1. Elementet anti-shqiptar të avancuar nga Bashkim Gazideda dhe Sali Berisha kane pastruar organet e sigurisë nga patriotët shqiptarë, kështu që në SHIK kane dominuar agjentët serbofil dhe grekofil.
   1. Kjo është situata reale në Shqipëri, si Partia Socialiste ashtu Partia Demokratike nuk ishin dhe nuk janë kombëtare.
   1. Nuk ka djathtist dhe majtist në tokat shqiptare !
   1. Ky koncept djathtist dhe majtist është përgatitur nga UDB-a e Serbisë!?
   1. Si LPK-ja, si LKK, ashtu LDK-ja, a kanë qen të gjithë komunistë?
   1. Në Kosovë, Lidhja Komuniste e Kosovës ishte në pushtet .
   1. Me vone LKK transformuar në LDK prapë ishte në pushtet nën ombrellën e okupimin serb, a është kështu ?
   1. Çdo okupator krijon shtresën e bizismenëve të vet.
   1. Çdo okupator favorizon ekonomikisht njerëzit e vet !?
   1. Çdo parti në pushtet forcon njerëzit e vet, si PDK-ja sot, si LDK dje ?
   1. PDK-ja sot kontrollon gjitha monopolet të import/eksportit dhe të ekonomisë vendore nëse nuk gaboj ?
   1. Kush janë ata të PDK që kontrollojnë bizneset në Kosove ?
   1. A janë SHIK-asit personat më të besueshëm të pushtetit dhe si të tillë mbajnë ekonominë e vendit në dorë ?
   1. Në kohën e LDK SHIK-asit janë thirr UDB-ash, apo jo ?
   1. UDB-ashet dje, SHIK-asit sot kontrollojnë firmat, bankat, bizneset, apo jo ?
   1. SHIK-asit janë djathtistë sepse e kanë kapitalin e Kosovës në duar të veta.
   1. SHIK-asit a janë kapitalistët e sotshëm?
   1. Në kohën e LDK, UDB-ashet ishin kapitalistë ?
   1. PDKj a kontrollon biznesin legal dhe ilegal?
   1. PDKj a kontrollon makro-ekonomin e Kosovës ?
   1. Sot PDK-ja, dje LDK-ja favorizuan njerëz e vet, apo jo ?
   1. Kush e kishte „pushtetin“ para lufte ?
   1. Kush ishin ata bizismen të fortë para lufte ?
   1. A e kishte pushtetin LDK-ja dhe pushtuesi serb ?
   1. LDK-ja dhe Serbia ushtruan pushtetin e tyre për të krijuar shtresën e tregtarëve të vet si: Bexhet Pacolli, Ramiz Kelmendin, Ekrem Lluka etj… a është kështu ?
   1. Millosheviqi, a kishte mandatuar në besim Bexhet Pacollin të qeverise me Trepçën përmes filialit « IMPEX » të Mabetexit bashkë me aksionar grek apo jo ?
   1. Bexhet Pacolli si oficer i KOS-it (kjo është folur me një emision në TV serb në Beograd) bashkë me ESAT PUSHKAR nga Bosnja dhe me Damir Fazlliqin, Mishkoviqin, Amoviqin, Tesiqin a privatizuan gjithë Shqipërine ?
   1. A ishte arsye pse Berisha largoj Barhi Shaqirin nga SHISH-i ?
   1. Bahri Shaqiri (bashkë me SHBA), a kishte hetuar dhe kishte krijuar dosje për lidhjet e familjes Berisha me sekserët serb ?
   1. Për 7 vite, sekserët serb Mishkoviq, Fazlliq, Tesiq, Amoviq arrijnë të kontrollojnë sektor të tëra të ekonomisë së Shqipërisë i : portet, energjinë, nafta, shkëmbimet tregtare etj…
   1. A reaguan amerikanët pas heqjes së Bahri Shaqirit ?
   1. Pse Amerika reagojë?
   1. Shqipëria është në NATO, por ndikimi i Serbisë dhe i Rusisë është shumë i madh, a është shqetësuese kjo për SHBA-të ?
   1. Roli i drejtorit të ri Visho Lika në fazën e parë, a do të jetë pastrimi i dosjeve komprometuese për Berishën ?
   1. Në fazën e dytë, roli i Visho Likës a do të jetë spastrimi i punonjësve patriot të SHISH-it ?
   1. A është edhe Esat Pushkari i shërbimit serb si Bexhet Pacolli i afërt me Fazlliqin ?
   1. Fazlliqi është nipi i Stanishiqit i cili krijoj SHIK-un e Shqipërise dhe Kosovës.
   1. Fazlliqi është nipi Stanishiqit i cili e vu Berishën në pushtet më 1992, apo jo ?
   1. Fazlliqi është ndërlidhësi i shërbimit serb në Shqipëri, apo jo ?
   1. Fazlliqi është financuesi i fushatës zgjedhor të Berishës të 2005, apo jo ?(30 milion euro)
   1. A privatizuan firmën me qindra miliona AMRO në Shqipëri dhe ende sot nuk kane dhënë asnjë cent ?
   1. A morën ALBPETROL gati një miliardë dollar duke konstruktuar një konsorcium të komplikuar për t’i fshehur pronarët e vërtetë ?
   1. A privatizoj Fazlliqi 50 000 hektar tok në bregdetin shqiptar ?
   1. Shumica dërmuese të milionërve të cilët i kanë bankat, sigurimet dhe kapitalin e Kosovës janë të lidhur ngushtë me Serbinë apo jo ?
   1. Hashim! A hyne bashkë me Mishkoviqin për të marr operatorin 4 celular ne Shqipëri ?
   1. A e more licencën me Mishkoviqin pa kaluar procedurat tenderuese?
   1. A është normale se Serbia mundohet ta mbaj Kosovën me patronët e vet, me djathtistët e vet, me biznesmenët e vet, me kapitalistët e vet?
   1. Djathtistët në Shqipëri, në Kosovë janë kapitalistët që posedojnë ekonomin e vendit. Ekonomia e vendit është në duar të shqipfolësve dhe serbeve fatkeqësisht, a është kështu !!!
   1. Në Kosovë të gjithë kanë qenë komunistë si LPK-ja ashtu LDK-ja.
   1. Luftë ideologjike a mund të ketë në mesin e komunistëve?
   1. Pse ndodhë kjo ?
   1. Kjo ndodhë ndoshta se janë spiun si shefat e LDK ashtu janë edhe të PDK?
   1. Spiunët janë të interesuar të krijojnë përçarje, koklavitje në popull.
   1. Lidhja Komuniste e Jugosllavisë ose LDK-ja, a ka qenë e djathtë ?
   1. Partia e punës së Shqipërisë, a ka qenë e djathtë ?
   1. As Partia Punës, as Lidhja Komuniste e Jugosllavisë nuk kanë qenë të djathta, a është kështu ?
   1. A kanë qenë të gjithë komunistë ?
   1. Rugova a ishte elitë e Lidhjes Komuniste të Kosovës dhe të Shkrimtarëve ?
   1. A është maltretuar ndonjëherë Rugova nga Jugosllavia apo Serbia si anti-komunistë ? Jo sepse ishte në kryesi të Lidhje Komuniste të Kosovës !!!
   1. Askush në Kosovë nuk është dënuar si djathtist nga Serbia.
   1. Pse mashtroni popullin me rrena, me ideologji dhe koncepte përçarëse ?

   292..Pse bëhen këto propaganda Djathtist/Majtist ? kur të gjithë kanë qenë komunist apo jo ?

   293..Pse mundohen të krijojnë ndarje dhe përçarje në popull me koncepte false ?

   1. Interesi i kujt është përçarja në popullin shqiptarë ?
   1. A ka qenë interesi i Serbisë që të luftojnë shqiptarët mes veti jo djathtistët, jo majtistët ?
   1. Do të thotë shqiptarët të luftojnë njeri tjetrin (por jo Serbinë) nëse nuk gaboj ?
   1. Njerëzit që përdorin këto fjali janë vetëm UDB-asha !
   1. Qëllimi i tyre a është të krijojnë kushtet për ballafaqim mes shqiptarëve në Kosovë ?
   2. Shqiptarët të luftojnë mes veti por jo Serbinë.