fbpx

MOZZIK IA PREK TË PASMET LUANËS LIVE NË EMISION, POR SHIKONI SI REAGOI LUANA.. (VIDEO)

  05 Dec 2017

Mozzik Ia Prek Të Pasmet Luanës Live Në Emision, Por Shikoni Si Reagoi Luana.. (VIDEO)Ne emisionin e fundit të Luana Vjollces ishte i Ftuar Mozzik me shumë kolegë te tjere ne lojën e emisionit e cila kishte atmosfer te pa krahasueshme..
Por reperi nga Kosova i njohur si Mozzik e provokoi shume Luanen ku dhe ai arriti tia prek te pasnet gjat nje loje qe e luajten bashke. Shiko pamjet ku ai ia prek te pasmet , shtyp reklamen me poshte dhe shiko se si reagon Luana.