fbpx

Momenti kur Meda përleshet me Robertin e Norës live në emision (VIDEO)

  17 Nov 2017

Emisionet në televizione mbledhin artistë të shumtë, disa që ndoshta nuk janë miq apo nuk e durojnë njëri tjetrin.

Labinot Gashi kishte mbledhur artistë të shumtë për xhirimet e Vitit të Ri, por jo gjithçka shkoi si duhet
Derisa ishin ende pa filluar xhirimet, Robert Berisha dhe Meda filluan të grindeshin mes vete.

Në këtë mes u futën edhe artistë tjerë e Labi mbeti i hutuar.

Më pas, ishte Roberti ai që kapi Medën kinse për ta rrahur, por e gjitha ishte bërë një kamerë e fshehtë për Labin

https://youtu.be/5PvWP97FF0c