fbpx

Momenti kur familjarët e të dënuarve largohen nga salla e gjyqit

  17 Nov 2017

Në momentin kur është shpallur vendimi për aktivistët e Vetëvendosjes, ka pasur reagime nga familjarët dhe të pranishimit në Gjykatë.


Në një moment të kapur, shihet se si ata largohen nga salla e Gjyqit.

https://www.facebook.com/IndeksonlineOfficial/videos/1420750468022629/