fbpx

Momentet kur 10-vjeçari ishte gjallë para se të masakrohej nga një pedofil (Video/Foto)

  22 Dec 2017

 

Një pedofil që joshi një djalë 10-vjeçar në banesën e tij dhe pastaj duke ia copëtuar trupin e tij po përballet me burgim të përjetshëm.

Aleksandri Georgievski kishte pirë në një kafene në stacionin hekurudhor kur pa viktimën Ruslan Korolev duke ecur drejt platformës në qytetin e Ortadnoes, 25 milje në lindje të Shën Petërburgut në Rusi.

Sipas raporteve, 10-vjeçari ishte duke e pritur trenin para se të kapej nga pedofili, raporton “Daily Mail”, transmeton Periskopi.

Georgievskiy e ndoqi djaloshin në platformën ku filluan të bisedonin.

Ruslan Korolev, 10, was reportedly murdered and dismembered after being picked up at a train station

Alexander Georgievskiy, who faces life in jail for murder

Alexander Georgievskiy (right in the foreground) had been drinking in a railway station cafe when he saw victim Ruslan Korolev (circled) walking towards the platform in the town of Ortadnoe, 25 miles east of St Petersburg in Russia

CCTV shows Georgievskiy leading the boy back to his apartment, where he began drinking alcohol and attempted to have sex with the child

Pictured: The CCTV footage showing the duo walking to the flat

According to reports, the 10-year-old enjoyed 'train hopping' and was waiting to climb on top of the next train and take a ride on the roof

Pictured: Young Ruslan

Pastaj e ftoi djalin në apartamentin e tij për t’i dhënë ëmbëlsira.

Pamjet e sigurisë tregojnë dy ku ecnin në një dyqan ku pedofili rus shihet duke blerë ëmbëlsira dhe vodka.

Zëdhënësja e policisë Anastasia Gluschenko u tha medias lokale: “Georgievskiy e mbyti dhe më pas e copëtoj 10-vjeçarin”.

“Pastaj fshehu pjesët e trupit të djalit në vende të ndryshme rreth zonës lokale dhe Shën Petersburgut.”

Georgievskiy followed the boy to the platform after spotting him at the station

Georgievskiy then started chatting to him and persuaded him to come to his flat

Ai u arrestua më 21 dhjetor dhe më vonë u akuzua për vrasjen e djalit pas rrëfimit dhe zbulimit se ku kishte fshehur pjesën tjetër të mbetjeve të trupit të djalit 10-vjeçar.

Ai tani përballet me burgim të përjetshëm./Periskopi/