fbpx

Moment simpatik: Luanën e ‘kap’ e qeshura në mes të emisionit e nuk mund te ndalet…

  03 Dec 2017

Luana Vjollca tashmë ka filluar emisionin e saj më të ri “Shiko Kush Luan”, i cili transmetohet ҫdo të shtunë.

Ҫdo javë ajo vjen me mysafir të ndryshëm dhe me shumë lojëra atraktive, me të cilat ka bërë për vete një publik të madh.

Si gjithmonë nuk ka si të mos jetë në vëmendje vet ajo me pamjen shumë të bukur dhe seksi.

Padyshim që ҫdo emisionin ka momentet e tij në të cilat nuk mund të përmbahemi nga e qeshura, e kjo siҫ duket i ka ndodhur edhe Luanës.

Në një nga postimet e saj në Instagram ajo ka publikuar një fotografi në të cilën ajo shihet duke qeshur e me këtë ajo po reflekton një pozitivitet dhe po duket një moment shumë simpatik…