fbpx

Miss Globe Kosova 2011, rrefehet per Media Kosova (foto)

  23 Sep 2017

Ish miss globe Kosova 2011 Adelina Gashi rrefehet per Media Kosova

Ajo thote qe ka kaluar kohe e gjate qe nuk merret me kete profesion pasi nuk eshte shume fitimprures dhe eshte shume i lodhshem.

 

Adelina : hoqa dora nga modelimi ne vitin 2012, ishte teper i lodhshem ngase kishte udhetime gjithe kohen , fotosesione dhe ne fund fitimet ishin shume te vogla.

Adelina ka perfunduar studimet bachelor ne drejtimin marketing ndersa eshte ne vitin e dyte ne master .