fbpx

Ministrja serbe seksi që ‘kërcënon’ shqiptarët

  28 Dec 2017

Ministrja serbe e Drejtësisë Nela Kuburovic, ka thënë se Gjykata Speciale do të marrë të pandehur në fillim të këtij viti, ish-pjesëtarët e UÇK-së.

Ajo tha se Serbia ka ofruar një dokumentacion të madh për Gjykatën Speciale dhe se askush nuk do të jetë në gjendje të thotë se Serbia nuk ka ofruar atë që është e nevojshme dhe se nuk ka prova për gjykime të tilla kundër luftëtarëve shqiptarë