fbpx

Milaim Zeka:Dua lirimin e Albinit dhe Donikes!

  29 Dec 2017

Ndoshta po gezohemi per kete Vit te Ri. Kam vite qe po pres nje lajme te mire, per do njerez te mire. Kurr shpresat nuk i kam humbur, as une, as ata…?!!!

Lajm i mire ishte kontrata me amerikanet per ndertimin e nje termocentrali te ri. Lajm i mire ishte ndarja e 50-mi eurove per ish Shtabin e UÇK-se ne Likovc.

Lajm i mire ishte ndihma sado e vogel per policine e Kosoves. Lajm i mire ishte qe kryeministri ju ka tregu disa zyrtareve te qeverise qe mos me marre rroge badihava.

Do ishte lajm i mire sikur Albini e Donika ta pritshin Vitin e Ri ne shtepite e tyre. Jam kundershtar politik me ta, po jo armik, jo dashazi…

Po presum…