fbpx

Milaim Zeka e tepron: (provokon myslimanët) Adem Jashari e ka pi alkoolin!

  02 Oct 2017

Në paraqitjen e parë publike pas incidentit me Frashër Krasniqi (edhe pse dukej se inçizimi i emisionit kishte ndodhë 1 dit më para) deputeti Milaim Zeka ka vazhduar me gjuhën e tij banale, ai gjat emisionit ku ishte mysafir “Kojshia Show” kohë pas kohe ka provokuar myslimanët duke e përdorë termin “TALIBAN” në kontest negativ.

Poashtu në fund të emisionit Zeka ka thënë se Adem Jashari nuk ka qenë fetarë, e ka konsumuar alkoolin si dhe idol ka patur Cerciz Topullin, për të vazhduar më tej ku thotë se egzistojn disa rryma të poshtëra Islame e që sipas tij mundohen Adem Jasharin ta paraqesin si të tyre.

https://m.youtube.com/watch?v=uiv6r1d-Tz0&feature=youtu.be