fbpx

Mësuesja e rrah shuplaka nxënësin para shokëve të klasës (Video)

  27 Dec 2017

Një rast i i dhunës në shkollë është parë në Turqi. Mësuesja e Biologjisë e ka rrahur nxënësin e saj para shokëve dhe shoqeve të klasës.

Arsyeja se pse S.K e ka rrahur nxënësin e saj ka qenë sepse ai nuk i është përmbajtur urdhërave të saj për qetësi.

Në video shihet se si mësuesja i jep disa shuplaka nxënësit të cilin e detyron të ulet, e kapë për flokë dhe e ngrit në këmbë.

Një nga shokët e klasës ka rrezikuar duke e inçizuar këtë moment

https://youtu.be/8oDQmk8FLnI