fbpx

Mësoni pse dhe për kë ishte duke u ndarë nga gruaja Sinan Vllasaliu ?

  24 Nov 2017

Këngëtari i mirënjohur Sinan Vllasaliu, për vite me rradhë ishte më i pëlqyeri për këngët e tij të bukura, për baladat ndjeshme që i publikonte.

E, vajzat nuk e donin vetëm për këngët, por edhe për atë se si dukej, si sillej.

Si reagonte Teuta, bashkëshortja e tij ndaj gjithë vëmendjes që i jepej të shoqit?

Ndonëse duke e ditur statusin e tij, sipas burimeve të afërta, ajo ishte vërtet e ndjeshme e xheloze.

Kjo gjë e ka rrezikuar edhe martesën e tyre shumë vjeçare.

Si do që të jetë, ata vazhdojnë të jenë bashkë dhe prej një viti edhe janë bërë gjyshër.