fbpx
Mësohet ora kur Kryeministri do të takohet me dy këshilltarët e Angela Merkelit

Mësohet ora kur Kryeministri do të takohet me dy këshilltarët e Angela Merkelit

  11 Mar 2019

Kryeministri Ramush Haradinaj pritet që sot në orën 13:30 të takohet me dy këshilltarët e Angela Merkelit, Jan Heker dhe Matthias Leuttenber të cilët sot po qëndrojnë për vizitë në Kosovë.

Kryeministri Ramush pritet që sot në orën 13:30 të takohet me dy këshilltarët e Angela Merkelit, Jan Heker dhe Matthias Leuttenber të cilët sot po qëndrojnë për vizitë në Kosovë.

Kryeministri Ramush Haradinaj pritet të takohet sot në orën 13:30, me dy këshilltarët e kancelares Angela Merkel, Jan Heker dhe Matthias Leuttenber.

Të dy, do të qëndrojnë në Kosovë për vizitë gjatë ditës së sotme. Ora e takimit është konfirmuar nga Zyra e Kryeminisrtit, dhe është bërë e ditur se takimi është i hapur për media.