fbpx

Merret vendimi per deputetet e Vetvendosjes!

  10 Oct 2017

Dështon seanca ndaj katër deputetëve të Vetëvendosjes!

Në mungesë të akuzuarve Albin Kurti dhe Donika Kadaj Bujupit është shtyrë seanca gjyqësore ndaj katër deputetëve të Vetëvendosjes e paraparë të mbahet sot me datën 22 nëntor në orën 9:00,.

Gjykatësi Beqir Kalludra ka deklaruar se në mungesë të akuzuarve Albin Kurti dhe Donika Kadaj Bujupi nuk ka kushte që të mbahet seanca gjyqësore.

Po ashtu Kalludra ka thënë se për Albin Kurtin e Donika Kadaj Bujupin për të cilët gjykata në seancën e kaluar ka lëshuar urdhërese për sjellje me detyrim nga Policia e Kosovës ende nuk ka marrë ndonjë informatë nga Policia e Kosovës nëse është vepruar ose jo.