fbpx
Meda nuk mund ta fsheh më, zbulon…

Meda nuk mund ta fsheh më, zbulon…

  10 Mar 2019

Meda ka ndryshuar

Vitet po ikin, e koha e ndryshon thuajse gjithkë dhe gjithkë. Edhe më të pushtetshmit, më të njohurit.

Edhe Meda ka ndryshuar. Nga ai i dikurshmi tek Meda i sotshëm, mund të gjejmë një mori ndryshimesh.

Tani e ka famen, paratë dhe krejt ato që i ka ëndërruar dikur, por i janë shtuar rrudhat dhe thinjat, shkruan “Kosovarja”.

Meda është ndër ata meshkuj që fotot zakonisht i bënë me efekte dhe filtera të ndryshëm.

Ama, thinjat s’po ka ku ti qoj.