fbpx

Meda dhe Leonora shumë të afërt, ja cila është e vërteta?

  14 Dec 2017

Meda dhe Leonora Jakupi janë ndër artistët më të suksesshëm dhe mjaft të pëlqyer nga publiku.

Pasiçë jemi në fund të festave të fundvitit, këngëtaret i shohim shumë më afër njëri-tjetrit madje me duete e klipe të ndryshme.

E së fundmi me anë të rrjeteve sociale shohim imazhe dhe video nga më të ndryshmet.

Kjo e fundit ka të bëj me Leonorën dhe Medën të cilët shihen shumë të afërt së bashku e tejet të hareshëm.

Ndryshe, Leonora është një këngëtare shumë e dashur dhe tejet e bukur e cila me sharmin e saj ka arritur të fitoj një publik të tërë për vete, por nuk duhet lënë anash edhe këngëtarin Mehdin Përgjegjaj i cili është shumë i angazhuar edhe në mbrëmje muzikore.