fbpx

Me kë e tradhtoi Gjyste Vulaj bashkëshortin ?! (Foto)

  07 Oct 2017

Emri i saj është shumë i përmendur në rubrikat rozë, dhe hyn në listën e nënave më të pashme të shoubizit shqiptarë

Mbrëmjet ku këndon Gjystja janë ndër ato që mbahen mend dhe mbesin si kujtimet më të bukura.

Pavarësisht angazhimeve të shumta, ajo gjithmonë gjen kohë për familjen dhe kujdesin për veten, ndërkaq bashkëshortin e saj njëkohësisht e ka edhe shpkubn më të mirë.

Për jetën e saj private është shkruar edhe më herët, por Gjystja gjithmonë ka treguar shumë stabilitet edhe pse një këngëtare e zonja dhe me shumë angazhime, shkruan revista Kosovarja.

I vetmi rast ku ajo “e tradhtoi” bashkëshortin, ishte festa e halloween vitin e kaluar, dhe hiç më pak as më shumë se me një kukull skeleton.

Malësoret janë besnike, e këtë e ka treguar edhe Gjystja.