fbpx

Me ata asgjë nuk është e thjeshtë: Kjo është shenja më e komplikuar e horoskopit

  12 Oct 2017

Bota për ta është shumë e mrekullueshme të cilën duhet ta hulumtojnë, ndërkaq nëse partneri nuk i shkon prapa, me kalimin e kohës do të veniten.

Për dashurinë e tyre do të japin çdo gjë, ndërkaq shpesh do të dëshpërohen me zgjedhjen e tyre.

Ujorët rebelë më së shpeshti zgjedhin për partner persona të cilët janë të pazakonshëm.

Kur dashurojnë, të gjithë e kuptojnë. Vështirë fshehin dashurinë, transmeton Media Kosova

Për dashurinë e tyre do të sakrifikojnë çdo gjë. Do të shkojnë deri në kufij të fundit, duke hequr dorë nga çdo gjë dhe pikërisht për këtë shkak dashurojnë fuqishëm, ndërkaq të njëjtën gjë e presin edhe nga partneri.

Nëse nuk i plotëson pritjet, romancës së tillë mund t’i vijë fundi, pa marrë parasysh se sa dashurojnë. Mund të qëndrojnë, gjithçka do të durojnë, mirëpo u nevojitet shprehje e madhe e dashurisë.

Nëse nuk e marrin dashurinë, do të ndahen pa marrë parasysh se sa do t’u thyhet zemra.

Ujorët janë ekstravagantë të zemrës së madhe dhe të mendjes kreative. Për ta partneri ideal është ai i cili mendon dhe jeton si ata, dashuria për ata është gjithçka dhe asgjë.

Nuk luajnë lojëra dhe nuk i duan ato.

Nëse Ujorit i thyhet zemra, ndodh katastrofa. Largohen përnjëherë, ngrenë mure para vetes dhe për njerëzit e tjerë do të jenë edhe më të paqasshëm.