fbpx

ME 30 PËR QIND TË VOTAVE TË NUMËRUARA, GARË E NGUSHTË NË ISTOGP

  17 Dec 2017

Tashmë janë numëruar pak më shumë se 30 për qind të votave në Komunën e Istogut dhe rezultati mes Gani Dreshajt të AAK-së dhe Haki Rugovës së LDK-së nuk është shumë i ngushtë.

Sipas rezultateve preliminare Haki Rugova është duke prirë me 53 për qind të votave ndërsa Gani Dreshaj me 46.1 për qind të votave.

Më saktësishjt Dreshaj ka 178 vota ndërsa Rugova 208 vota.