fbpx

Maskat ‘kidnapojnë’ Kallashin

  06 Nov 2017

Kallashit i ndodhi diçka e papritur derisa po e priste një organizatore të mbrëmjeve rinore.

Edhe sonte si çdo javë në 20:30 shfaqet emisioni n’Kosovë Show.

Mysafirë është valltarja Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi dhe Astrit Haraqija.

Kallashi nuk kishte ftesë për emision u soll nga maskat që e ‘rrëmbyen’ derisa ajo ishte në Prishtinë për një takim me një organizatore të mbrëmjeve rinore.

Ndërkohë, Astrit Haraqija ka folur për Lidhjen Demokratike të Kosovës ndër vite e deri të pizhamet e Isa Mustafës.