fbpx

MARINA FARA “DEL NGA BINARËT”, TREGON PJESËT INTIME PËR KRISHTLINDJE

  26 Dec 2017


Ndërsa njerëzit festojnë e urojnë në mënyra të ngrohta Krishtlindjet, Marina Fara ka vendosur të largohet jashtë Shqipërisë e t’i heqë thuajse të gjitha.

 

Ajo ka ekspozuar në rrjetet sociale veshjet e saj të brendshme, ndërsa nuk ka përtuar edhe të bëjë foto vetëm me mbathje, duke lënë shumë pak vend për imagjinatën.

 

Epo, në fund të fundit, këto janë Krishtlindjet për Marinën, zhveshje, mbathje dhe zona intime…