fbpx
Lutja e cila zgjidh çdo problem! – Hoxhë Elvis Naçi

Lutja e cila zgjidh çdo problem! – Hoxhë Elvis Naçi

  12 Mar 2019

Hoxhë Elvis Naçi ne një ligjeratë te tij na njofton më një lutje që është e rëndësishme dhe pranohet .

“LA ILAHE ILA ENTE, SUBHANEKE, INNI KUNTU MINEDH-DHALIMIN”(Nuk ka Zot pos teje. Ti je i pastër nuk ke të meta.
Unë i bëra padrejtësi vetes sime).Transmeton Tirmidhiu dhe Hakimi hadithi është sahih