fbpx

Lufta për jetën: Bima që më shpëtoi nga kanceri,një histori e vërtetë!

  14 Oct 2017

Kjo histori është një dëshmi e vërtetë e një njeriu të diagnostikuar me tumor beninj të trurit, i cili ishte 5.5 cm i madh. Pas diagnozës, specialistët bullgarë kryen një operacion për të hequr tumorin dhe rezultoi me sukses. Për fat të keq, 2 vite pas operacionit ata zbuluan se tumori u rikthye dhe këtë herë në gjendje shumë më të keqe.

Metastazat u rritën në një mënyrë shumë të parregullt. Specialistë rekomanduan kryerjen e një operaqcioni tjetër, me lazer, për të larguar tumorin e rritur nga truri. Por këtë herë ishte shumë e vështirë, sepse tumori kishte ndikuar në funksionimin e krahut dhe këmbës së majtë, duke qenë se nuk kishte mbetur vetëm në zonën e trurit.
Ilaçet e onkologjisë dhe radioterapisë ishin zgjidhja e vetme dhe shansi për të mbijetuar. Dhe pas një periudhe të shkurtër kohe, tumori u rrit përsëri dhe ai duhej t’i nënshtrohej një operacioni tjetër.

Por, jeta e tij ndryshoi në një moment kur ai takoi një burrë teksa ishte në periudhën e shërimit. Historia e këtij njeriu ishte se ai po vuante nga një sëmundje e veshkave dhe nga diagnostikimi i mjekëve kishte rezultuar se kishte dhe 3 muaj jetë. Ai i tregoi se një zonjë e kishte inkurajuar të fillonte menjëherë një trajtim me bimën e shtogut (në latinisht quhet Smabucus nigra). Ai është një frut shumë i fuqishëm i cili përmban shumë komponentë shërues dhe terapeutikë.

Kjo është procedura që duhet të ndiqni:
Mblidhini, lajini dhe thajini frutat të ngjashme me boronicat. Vendosini në një enë me shumë sheqer. Vëreni enën në një vend me shumë rreze dielli në mënyrë që të përgatitet më shpejt. Mbulojeni dhe vëreni në frigorifer për 2 javë.
Konsumoni 1 lugë çaji në mëngjes rreth 10 minuta para se të hani mëngjesin.shije.al

Mos harro te konsultohesh me mjekun