fbpx

Lola vjen me paraqitjen e radhës, provokon pak

  25 Dec 2017

 Lola vjen me paraqitjen e radhës, provokon pak

Emri i saj përmendet shumë herë në media për mënyrën e veshjes dhe stilin unik
Edhe kësaj here, si çdoherë, Lola është shfaqur shumë mahnitëse në një fotografi të hedhur në llogarinë e saj.

Me që kohëve të fundit temperaturat kanë rënë drastikisht, nusen e Haradinajve nuk i ndalë as i ftohti që të duket bukur, shkruan Kosovarja.

E këtë e dëshmon vet imazhi që do të shihni në vazhdim, i cili vërtetë se do i bëj ziliqare shumë femra.