fbpx
LIVE: Pjesëmarrja e votuesve në secilën komunë

LIVE: Pjesëmarrja e votuesve në secilën komunë

  22 Oct 2017

LIVE: Pjesëmarrja e votuesve në secilën komunë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë përgatitje maksimale qe procesi i sotëm zgjedhor të rrjedh sa më mirë.

Për të parë numrin e saktë të votuesve në secilën komunë në kohë reale, KQZ është kujdesur që kjo të bëhet përmes kësaj vegze.

Aty mund t’i gjeni informacionet e fundit lidhur me pjesëmarrjen në votime, në nivel vendi dhe për çdo komunë.

Klikoni KËTU për detajet