fbpx

Lexo çfar urrejtje kundër Islamit nga shqipfolësi i ikur në Norvegji!

  27 Sep 2017

Një shqipfolës i ikur në Norvegji Bardh Nëngura (ish Selim Hasanaj) ka vite që fyen Islamin dhe Muslimanët nëpërmjet shkrimeve të veta, shkrimet e tij skandaloze dhe gjuha e urrejtjes në to tolerohen nga instuticionet e shtetit, ne vetëm një shkrim të tij do ta botojm për ta shikuar se me çfarë Islamofobie kemi të bëjmë e askush nuk miret me to:

Nasihati më prishi gjumin!

Gadi po bahet njo orë qe kur ka fillue i ashtuqujtuni nasihat në gjuhen islamqe arabe, nasihat qe ka fillue permes autoparlantve te minareve te te dyja xhamijave në Istog me kapacitetin ma maksimal te decibelve a si i thonë njisisë se matjes së zhurmës së zanit dhe kjo zhurem nuk po pushon. Asnjihere në jetë nuk e kam andrrue se do vi në gjendje qe ta urrej dikend, te urrej diçka qoftë edhe anmikun tim, por ja qe kjo dukuni tmerruese, poshtruese, terrorizuese qe pas luftës fillojë te praktikohet në Kosovë gjithandej më ka ba te urrej me tan qenjen time këtë fe qe në 200 vjetet e fundit e kam trashegue nga paraardhësit e mi dhe dikur jo moti sado qe nuk e kam praktikue asnjihere megjithate jo vetem se se kam urrejt , por kam pas konsideratë per te.Kjo çmenduni sot ma prishi gjumin para ores 05.00 të mengjesit dhe gjumin jau ka prish edhe qindra foshnjeve te Istogut dhe me këte ka shqetsue qindra nana te cilat tanë diten jan perplitë me punët e ditës dhe me varfninë dhe në kohen kur janë në gjumin ma te ambël ndegjohen ulurima e piskama nga minaret e xhamijave si ulurimat te ujqve nga shkambijt e Golakut ( bjeshkë kjo permbi Istog ) ne nji anë e në anen tjeter piskamat e foshnjeve te tyne te trembuna nga ulurimat e minareve. Gjumin jau ka prish edhe qindra te smutve istogas, qindra pleqve te paaftë e besa edhe me barkun e untë, gjumin më keso metode bizare ja kan prish edhe te gjithë atyne shqiptarve te besimeve tjera , te gjithë atyne shqiptarve ateist apo jobesimtar islam, gjumin jua ka prish edhe qytetarve të kombësive e besimeve tjera. Dhe kështu ka ndodh sot para orës 05.00 në te gjithë Kosovën, në tanë Shqipninë, në te gjitha qytetet shqiptare në Maqedoni dhe kudo tjeter qe ka shqiptar dhe ku lejohet zhurma akustike e pakontrollueme.Mjerisht kjo zhurem lejohet vetem në shtetet shqiptare qe me vetdëshirë po islamizohen dhe po bahen shtete muslimane tue zhduk vetveten dhe historinë tonë qindra mija vjeçare.